پیتزا کومبو

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۳ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۷۵ دقیقه
  • آشپز هومن سلیمی
پرینت

محتویات

خمیر پیتزا

دستور پخت

  1. ابتدا فر را با آخرین درجه روشن کرده و یک کاسه فلزی آب در کف فر قرار دهید تا رطوبت در محیط فر ایجاد کند .خمیرپیتزا را در کف سینی فرچرب شده به قطر ۱ سانت پهن کرده و روی خمیر سس گوجه فرنگی مالیده و ۵۰ گرم پنیر موزارلا روی سس پخش کنید .خمیر را به ۴ قسمت درنظربگیرید و یک قسمت از خمیر را کالباس ژامبون مرغ خلال شده بریزید ، قسمت بعدی را سوسیس دودی حلقه شده پخش کنید . مرغ جوجه کبابی را در تابه نیم سرخ کرده و در قسمت دیگر بریزید ، و در آخر همبرگر کباب شده را ریز کرده و در قسمت آخر ریخته و روی تمامی قسمت ها فلفل دلمه رنگی و پیازقرمز خلال ریخته و روی آن را با پنیر موزارلای دالیا پوشانیده و روی پنیر را قارچ ورق شده بچینید و درطبقه وسط فر ۳۰۰ درجه قرار داده و به مدت ۱۰ الی ۱۲دقیقه بپزید تا روی پیتزای کومبو برشته شود .
  2. پیتزا را از فر درآورده و ازقالب جدا کنید و ۸ تکه برش زده و روی آن آویشن و رزماری بپاشید و با سس سرو کنید .

خمیر پیتزا

  1. آرد ، نمک، پودرآویشن ،پودررزماری را با هم مخلوط کرده و الک کنید . سپس خمیر مایه و شکر را با آرد مخلوط کرده وروغن زیتون و آب ولرم را به آرامی اضافه کنید تا آرد بشکل خمیر درآید. در این زمان پنیر موزارلا رنده شده را به خمیر افزوده و خمیر را ۱۵ دقیقه با شدت ورز دهید تا خمیر بصورتی شود که به دست نچسبد. خمیر ورز داده را در جایی گرم زیر پوشش نایلونی به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا پف کرده و حجم خمیر ۳ برابرشود . خمیر پف کرده را ۵ دقیقه ورز داده و به اندازه های ۱۵۰ گرمی چانه کنید و ۱۰دقیقه زیر پوشش قرار داده تا مجددا پف کند .حال خمیر پیتزا آماده است.

شاید این غذاها را نیز بپسندید