ابتدا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب کرده، چهار ورق یوفکای گرد را با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره آغشته کنید و روی هر ورق یوفکا کمی پنیر موزارلا بریزید و روی هم قرار دهید
بقیه پنیر موزارلا را روی آخرین لایه ریخته، و تخم بلدرچین( یا تخم مرغ)، گوجهگیلاسی، قارچ، فلفل دلمهای، فلفل چیلی، اسفناج، پیازچه، نمک، فلفل و کنجد را روی یوفکا میریزیم.
سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا طلاییرنگ شود. سپس از فر خارج کرده برش میزنیم و با زیتون و گوجه گیلاسی و ریحان تازه تزیین کرده سرو میکنیم.