سوپ پیراشکی مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. قرص مرغ را در قابلمه‌ای حاوی نیم‌لیتر آب داغ، روی حرارت متوسط قرار دهید تا حل شود. هویج را به قابلمه اضافه کرده تا نیم‌پز شود، سپس کرفس و قارچ را به‌همراه زنجبیل، سیر، آب‌لیموترش تازه و گشنیز را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
  2. در این فاصله، سینه مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در تابه ای حاوی مقدار کمی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، سپس سویا سس، فلفل سیاه و ریحان را به تابه افزوده و تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود، سپس مخلوط را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. هر خمیر پیراشکی را از وسط نصف کنید ؛ روی نیمی از خمیر نصف شده یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ قرار دهید و دور لبه پبراشکی را مرطوب کنید و روی مخلوط برگردانید، لبه‌ها را با چنگال فشار دهید تا به یکدیگر بچسبند. در ۱۵ دقیقه آخر پخت سوپ در قابلمه انداخته سپس سرو کنید.

نکته

شاید این غذاها را نیز بپسندید