- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۳۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- ابتدا چاشنی کاجون را آماده میکنیم، پونه کوهی، آویشن، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا، فلفل کاین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ را با مواد آماده شده خوب مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
- مرغ را در ماهیتابه چدنی (یا هر ماهیتابه ای) به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید، تا زمانی که دیگر رنگ داخل آن صورتی نباشد. سپس مرغ را خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود و سپس به اندازه های کوچک برش بزنید.
- کرفس، پیاز و فلفل سبز را خرد کنید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در ماهیتابه چدنی تفت دهید و مرتباً هم بزنید سپس از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، سبزیجات و مرغ را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید