فر را روی ۲۰۰ درجهی سانتیگراد داغ کنید. روغن را در یک تابه گودداغ کرده و سیر را حدود ۳۰ ثانیه در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید، سپس در تابه را بسته و ۵ دقیقه آن را بپزید تا اسفناج نرم شود. محتویات تابه را در یک کاسه ریخته و کنار بگذارید تا سرد شود، سپس ریحان را اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل مایه اسفناج را اندازه کرده و پنیر را با آن مخلوط کنید.
سر و ته کدوها را گرفته و آن را نصف کنید، سپس با احتیاط و با کمک قاشق تیلهکن یا قاشق چایخوری داخل کدو را خالی کنید به طوری که تنها لایهی نازکی به ضخامت ۵/. سانتیمتر از گوشت کدو داخل آن باقی بماند.(گوشت کدو را میتوانید در سالاد استفاده کنید.)
تخممرغها را زده و با شیر مخلوط کنید. کدوها را داخل یک ظرف نسوز چرب شده چیده و درون آن را با مایهی اسفناج و پنیر پر کنید. سپس مایهی شیر و تخممرغ را روی آن بریزید.
سینی را حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در طبقهی وسط فر قرار دهید تا کیش(مایهی شیر و تخممرغ) پخته شده و کدو ترد شود.
کره را در یک قابلمه کوچک آب کرده و آرد سوخاری را حدود یک دقیقه در آن تفت دهید. (اگر از مغز نان سفید خشک شده استفاده میکنید، آن را ۲ دقیقه تفت دهید. سینی را از فر خارج کرده و آرد سوخاری را روی مایه داخل کدوها ریخته و مجدداً ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا آرد سوخاری برشته شود.