برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
۶ فنجان آب را روی حرارت زیاد در قابلمه متوسط بجوشانید سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید بعد از آماده شدن ماکارونی آن را صاف کرده و دوباره به قابلمه اضافه کنید و کره و بسته چاشنی هات چیتو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سطح میز کار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب ماکارونی و سپس پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.