لقمه گل ‌کلم و پنیر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز نوید ذوالفقار
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. نان‌ها را در تابه تست کنید. سیر را نصف کرده و روی نان‌ها بمالید.
  2. گل‌کلم‌ها را در یک قابلمه آب‌جوش ۵ دقیقه بجوشانید تا ترد شود.
  3. پنیر، تخم‌رمرغ، خردل، آب و خامه را با هم مخلوط کنید. نان‌ها را در سینی فر چیده و روی آن‌ها را با گل‌کلم بپوشانید، سپس مایه پنیر و تخم‌مرغ را روی آن بدهید.
  4. تست‌ها را در فر گریل کنید تا روی آن برشته و طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید