پیراشکی گیس‌باف

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۵ دقیقه
  • آشپز شیما کمیلی
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید در آخر قارچ و پنیر موزارلا را افزوده و مواد را کنار بگذارید.
  2. لبه‌های خمیر پیراشکی را با چاقو برش‌های اریب بزنید و وسط خمیر را از مواد بالا پر کرده و لبه‌های آن را یکی در میان ببندید تا مانند شکل (بقچه) شود و روی آن را با فرچه کمی زرده تخم مرغ و کمی کنجد و سیاه دانه بپاشید.
  3. بقچه‌ها را داخل سینی فر چیده و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا روی آن طلایی رنگ شود بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید