مانیکوتی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۵۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، ریکوتا، موزارلا، نصف فنجان پارمزان، تخم مرغ، شکر و جعفری را با هم مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  3. نیمی از سس مارینارا را در کف یک ظرف ریخته و مانتیکوتی ها را با مخلوط پنیر پر کنید و در ظرف بچینید. سپس باقیمانده مارینارا را بر روی آن بریزید.
  4. ظرف را با فویل بپوشانید و حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  5. سپس باقیمانده پارمزان را روی آن بپاشید، به فر برگردانید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید