- امتیازدهی
- تدارک برای ۱ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۲۰ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلمموی مخصوص آشپزی با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان نیمه آماده پیتزا را روی آن قرار دهید.
- سس گوجهفرنگی را روی نان پیتزا بمالید سپس با پشت قاشق آن را صاف کنید. پنیر، بیکن، گوجهفرنگی مینیاتوری زیتون و سیر را روی نان بچینید.
- سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا پیتزا بپزد. پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده، روی پیتزا مقداری نمک و فلفل بپاشید. پیتزا را برش بزنید و سرو کنید.
نکته
- بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
- بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
- قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید
شاید این غذاها را نیز بپسندید