- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۲۰ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- پیاز را در تابهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلاییرنگ شود، سپس کنار بگذارید.
- اسفناج در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود، سپس مقداری نمک و فلفل به آن بیافزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.
- اسفناج، تخممرغ، پیاز، شبت، جعفری، پنیر موزارلا، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
- نان یوفکا را از وسط ببرید و با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره آغشته کنید. ۲ لایه از نان ها را روی یکدیگر قرار دهید و مجدداً با قلمموی مخصوص آشپزی به کره آغشته کنید و داخل قالبهای رمکین قرار دهید، سپس ۲ لایه دیگر خلاف جهت آن قرار دهید.
- از مخلوط اسفناج داخل قالبها ریخته و لبه اضافی نان نیمه آماده یوفکا را با قیچی برش بزنید و اضافات آن را مرتب کنید.
- رمکین ها را بهمدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و طلاییرنگ شوند. پس از پخت، سینی را از فر خارج کنید. پای اسفناج یونانی آماده سرو است.
نکته
- دو ساعت قبل از مصرف، بسته نان یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
- هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای نان یوفکا خشک نشود.
- پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید