فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک قابلمه پودر سیر و پیاز را با کمی کره و کمی تفت دهید. سپس آرد را اضافه کرده به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود. سپس خامه و شیر را اضافه کنید و همچنان هم بزنید وقتی سس جوش آمد حرارت را خاموش کرده و پنیر پارمسان و نمک و فلفل و پودر ریحان را اضافه کنید.
سینی فر را کمی چرب کنید نانهای پیتزا را روی آن قرار دهید. سس سفید را روی نان پیتزا بریزید و با پشت قاشق پهن کنید و مراقب باشید که به لبههای نان پیتزا سس نریزد تا درحین پخت نسوزد. مرغ خرد شده را روی سس پخش کنید و کمی سس را روی مرغ بریزید. سپس پنیر موزارلا و بیکنهای تفت داده شده را روی نان پیتزا بریزید. در آخر کمی فلفل و پودر سیر و آویشن بپاشید. لبههای خمیر را با قلمموی مخصوص آشپزی به روغن زیتون آغشته کنید.
سینی پیتزا را حدود ۲۰ دقیقه تا زمانیکه نان طلایی شود در فر قرار دهید. برای طلایی شدن پنیر حدود ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید و بعد از پخت با ریحان تازه تزیین کرده و برش دهید و سرو نمایید.
فوت و فن کش آمدن پنیر پیتزا!
۱. یکساعت قبل از مصرف بسته پنیر موزارلا را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار بدین.
۲. پس از آماده کردن پیتزا، روی آخرین لایه پنیرموزارلا، کمی آب اسپری کنین.
۳. پنیر نباید بسوزه وبه اندازهایی که اصطلاحاً گل بندازه کافیه.
۴. به محض در آوردن پیتزا از فر، سریع برش بزنین. و بگذارید تا کمی خنک و آماده سرو بشه. حالا پنیر پیتزا خیلی عالی کش میاد!