پیتزا مرغ کاربونارا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. بیکن را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید، سپس آن را برگردانید ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید، سپس از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن آن را خرد کنید.
  5. مرغ را در بشقاب قرار دهید و با روغن، نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۶ تا ۸ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید. از ماهیتابه خارج کنید، بگذارید خنک شود، سپس به قطعات کوچک خرد کنید، ۲ فنجان از آن را کنار بگذارید.
  6. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با همزن بزنید. پنیر پارمزان، فلفل، سیر، مرغ و بیکن را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید.
  7. پنیر موزارلا را رنده کرده و جعفری را خرد کنید.
  8. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  9. به ترتیب مرغ کربونارا و پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید و آن را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  10. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس روی آن را با جعفری تزئین کرده و برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید