- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فلفل دلمهاي را روی شعله پخشکن اجاق يا روی حرارت ملایم، کبابي کنيد، سپس پوستِ آن را بگيريد، تخمهای آن را خارج کرده، بهصورت نگینی خرد کنيد و در ظرفي بريزيد.
- فلفل چيلي را بههمراه سير، روغن مایع، سرکه قرمز، ريحان، شکر، مقداری نمک و فلفل سیاه به ظرف حاوی فلفل دلمهاي بيافزاييد و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس با سلفون روي ظرف را بپوشانيد و بهمدت يک ساعت در دماي محيط قرار دهيد.
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روي حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد روشن کنید تا گرم شود.
- نيمي از نانهای یوفکا را روي سيني فر قرار دهيد، روي هر يک از آنها، مقداری پنير موزارلا بریزید، سپس مقداری از مخلوط بالا را روي آنها ریخته و مجدداً مقداری پنير موزارلا روي آنها اضافه کنید.
- يک نان یوفکا دیگر روي هر یک از آنها قرار دهيد و در آخر، روي نانهای یوفکا را بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی، با روغن زيتون کمی چرب کنيد.
- سيني را بهمدت ۵ دقيقه در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهيد تا پنيرها ذوب شوند، سپس سینی را از فر خارج کنيد و کنار بگذاريد تا سرد شود.
- پس از سرد شدن، نانها را برش دهید، در ظرف مورد نظر بچينيد و سرو کنيد.
نکته
- دو ساعت قبل از مصرف، بسته نان یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
- هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای نان یوفکا خشک نشود.
- بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود و عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید