برای درست کردن سس آلفردو فوراً خامه را با بقیه مواد مخلوط کرده و کنار بگذارید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید و روغن را بریزید، سپس آب را کم کم به آن اضافه کنید تا زمانی که خمیری یکدست و نرم حاصل شود. این خمیر نباید زیاد چسبنده و یا زیاد سفت باشد.
به خمیر ۱۰ دقیقه استراحت دهید و بعد آن را در قالب مورد نظر با ضخامت دلخواه باز کنید، سپس سس آلفردو را روی خمیر مالیده و اسفناج بلانچ شده و قارچ را روی سطح سس پخش کنید و بعد پنیر را بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزید.