ابتدا آرد، مایه خمیر، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه کنید تا وقتی که خمیر به دست نچسبد سپس به مدت یک ساعت اجازه دهید تا خمیر استراحت کند. با یک وردنه خمیر را باز کرده و با کاتر گردی برش بزنید تا به اندازه دلخواه درآید و در سینی فر چرب شده بچینید.
روی خمیر کمی روغن زیتون و سس گوجه فرنگی بمالید. روی خمیرها کمی پنیر موزارلا کم چرب دالیا و فلفل دلمهای رنگی ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید.
پیتزا را از فر درآورده روی آن قارچ، گوجه فرنگی و زیتون سیاه بریزید و دوباره پنیر پیتزا کم چرب دالیا را روی تمام پیتزاها ریخته و مجدداً در فر به مدت چند دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.