برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
برای آماده کردن اسلوپی جو پیاز و فلفل دلمه را ریز خرد کنید و در یک کاسه، سس ورسترشر، خردل، شکر قهوه ای و سس گوجه فرنگی را با هم ترکیب کنید.
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس روغن زیتون و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. گوشت گاو را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته شود و رنگ آن تغییر کند. نمک و فلفل و فلفل دلمهای و پیاز خرد شده را به گوشتها اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند و گوشت گاو قهوه ای رنگ شود.
سیر خرد شده را به مواد اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید و مدام هم بزنید. سس را به گوشت اضافه کنید و بگذارید تا کمی بجوشد. حرارت را کم کرده و بدون درب آن را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که به غلظت دلخواه برسد بجوشانید درآخر نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اگر مایلید غلظت کمتری داشته باشد کمی آب به آن اضافه کنید.
برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس، پنیر و اسلوپیجو را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.