آرتیشو اسفناج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز، ۲ فنجان پنیر کاتیج را مخلوط کنید تا یکدست شود.
  3. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه چدنی با حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازچه، اسفناج، کنگر فرنگی و فلفل قرمز را با یک دیگر به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  4. سیر، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید تا مواد معطر شوند.
  5. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و با پنیر کاتیج مخلوط کنید سپس به آرامی پنیر فتا خرد شده، ۱ فنجان موزارلای رنده شده و پارمزان را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  6. سپس روی آن باقی مانده پنیر موزارلا و پارمزان را اضافه کرده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
  7. آن را از فر خارج کرده بگذارید ۵ دقیقه خنک شود. سپس با نان ترتیلا، نان پیتا و یا باگت های برشته شده سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید