با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز، ۲ فنجان پنیر کاتیج را مخلوط کنید تا یکدست شود.
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه چدنی با حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازچه، اسفناج، کنگر فرنگی و فلفل قرمز را با یک دیگر به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
سیر، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید تا مواد معطر شوند.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و با پنیر کاتیج مخلوط کنید سپس به آرامی پنیر فتا خرد شده، ۱ فنجان موزارلای رنده شده و پارمزان را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس روی آن باقی مانده پنیر موزارلا و پارمزان را اضافه کرده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
آن را از فر خارج کرده بگذارید ۵ دقیقه خنک شود. سپس با نان ترتیلا، نان پیتا و یا باگت های برشته شده سرو کنید.