خوراک گوشت و سیب زمینی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز ساقی باقری
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا گوشت را در ظرف مسطحی بریزید سیر و پیاز داغ را به همراه نمک و فلفل و ادویه به آن اضافه کنید و هم بزنید و ۵-۳ دقیقه قدرت ۹۰ وات (۱۰۰ %) در ماکروویو بدون در پوش بگذارید تا تفت بخورد سپس آن را بیرون بیاورید و هم بزنید و فلفل دلمه ای و هویج را به همراه کمی آب به آن اضافه کنید و مجددا ظرف را با درپوش به مدت ۱۰_۸ دقیقه با قدرت ۷۰۰ وات (۷۰ %) در دستگاه بگذارید تا مواد بپزد.
  2. دستگاه را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد روشن کنید (پیش گرمایش) حدود ۱۰ دقیقه در ظرفی جداگانه سیب زمینی آبپز شده را با رنده درشت رنده کنید بعد تخم مرغ،نمک،فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید.
  3. سپس ظرف پیرکس را چرب کنید و نیمی از مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید و بصورت یکنواخت پهن کنید و روی آن را کمی پنیر پیتزا بریزید بعد روی آنرا با مخلوط گوشت بپوشانید و سپس روی گوشت را با مابقی سیب زمینی بپوشانید و روی آنرا چرب کنید و ظرف را بدون در پوش به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی گراد و مایکرو و ۱۸۰ وات (۲۰%) ترکیب فر و ماکروویو روی سه پایه کوتاه فلزی در دستگاه بگذارید تا بپزد بعد از گذشت ۱۰ دقیقه روی آن اضافه شود.
  4. می توانید برای اینکه سیب زمینی به ظرف نچسبد داخل ظرف را سلفون بکشید. می توانید به نیمی از سیب زمینی کمی آب زعفران اضافه کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید