صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
پیتزا ایتالیایی
امتیازدهی
تدارک برای
۴ نفر
زمان پخت
۳۰ دقیقه
آماده سازی
۴۰ دقیقه
آشپز
اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
پوره گوجه فرنگی ۱۸۵ میلی لیتر (سهچهارم پیمانه)
فلفل دلمهای سبز خرد کرده ۱ عدد
پپرونی یا سالامی حلقهای خرد کرده ۱۵۰ گرم
ژامبون خرد کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ورقهای خرد کرده ۱۲۵ گرم
کمپوت آناناس خرد کرده ۴۴۰ گرم
زیتون بی هسته ۶۰ گرم
پنیر موزارلای رنده کرده دالیا ۱۲۵ گرم
پنیر گودای رنده کرده ۱۲۵ گرم
آب ولرم ۳۳۰ میلی لیتر (یک و یک سوم پیمانه)
پودر مایه خمیر یک و سه چهارم قاشق چایخوری
شکر ۱ پینچ
روغن زیتون ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
نمک یک و یک چهارم قاشق چایخوری
آرد الک کرده ۵۰۰ گرم
دستور پخت
در ابتدا برای تهیه خمیر، آب را در کاسه مناسبی بریزید و مایه خمیر و شکر را رویش بپاشید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل آید.
آنگاه روغن، نمک، آرد و مایه خمیر ور آمده در کاسه بزرگ و مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
بعد آن را در کاسه چرب کرده بگذارید، رویش را با سلفون بپوشانید و در حدود یک و نیم تا دو ساعت، در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
بعد از تهیه خمیر، از آن ۲ دایره به قطر ۳۰ سانتیمتر بسازید.
آنگاه خمیر را در قالب چرب کرده پیتزا پهن کنید و پوره گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید.
سپس فلفل دلمهاي، پپروني، ژامبون، قارچ، آناناس و زيتون را رويشان بچينيد و مخلوط پنير موزارلا و پنير گودا را روي پيتزا بپاشيد.
حالا پيتزا را به مدت تقريبي، ۲۰-۳۰ دقيقه در فر گرم كرده با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد بپزيد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پارمیجانا
۲۰ دقیقه
مشاهده
پیراشکی عدس و اسفناج
۳۰ دقیقه
مشاهده
پیتزا تورتیلا فلورانس
۱۵ دقیقه
محبوب ترین غذاها
فريتر بادمنجان و پنير موزارلا
بقچه های قارچ و پنیر
پیتزا مک ان چیز
سمبوسه گوشت و سیب زمینی
کرپ اسفناج
به ما بپیوندید