پیتزا بروکلی و سس خردل تند

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. برای آماده کردن پیتزا ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کلم بروکلی را به اندازه‌های کوچک خرد کرده و بیشتر ساقه آن را جدا کنید.
  5. سپس کلم بروکلی ۲ تا ۳ دقیقه بخارپز کنید و سپس آن را با روغن، نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید.
  6. خردل زرد، تاباسکو و ورچستر را با یکدیگر مخلوط کنید و پنیر موزارلا را رنده کنید.
  7. سطح میز کار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید و قالب پیتزا آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  8. ابتدا مخلوط سس را بر روی خمیر پخش کنید و سپس پنیر موزارلا، کلم بروکلی و پیاز را نیز به آن اضافه کنید.
  9. در آخر پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید