- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۲۲ دقیقه
- آشپز هومن سلیمی
پرینت
محتویات
دستور پخت
- اسپاگتی خشگ رابه ۳ قسمت خرد کرده و درآب جوش وکمی روغن و زردچوبه به مدت۱۲ دقیقه بپزید،آبکش کرده وکنار بگذارید. در تابه ای نسبتا گود تره فرنگی و سیر را با روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه تفت داده تا تره فرنگی نرم شود . سپس اسفناج خرد کرده را افزوده و۵ دقیقه دیگر تفت دهید ، در این زمان تره فرنگی، سیر و اسفناج را به کاسه پاستای پخته هدایت کنید و پنیر موزارلا را رنده کرده و به همراه جوز هندی ، تخم مرغ زده شده ،پنیرخامه ای ،پنیر فتا و آبلیمو کاملا مخلوط کنید .
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و نصف استکان روغن در آن بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود و مایه را هم زده و به تابه هدایت کنید و زمان دهید تا زیر کوکو کاملا بپزد. سپس کوکو را برگردانده و روی دیگرش را پخته و پس از برشته شدن برش های مثلثی داده و به همراه ریحان تازه سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید