فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم نموده و ظرف فر را با روغن زیتون چرب کنید.
کدوها را از سمت طول آن برش داده تا دو طرف صاف ایجاد شود، سپس با استفاده از یک پوست کن سبزیجات، هر کدو سبز را به صورت نوارهای نازک صاف برش دهید.
در یک کاسه متوسط، ریکوتا، پارمزان، تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری ریحان، سیر را با نمک و فلفل را با یک دیگر مخلوط کنید.
برای آماده سازی راویولی ها، دو نوار رشته کدو سبز را طوری بچینید که از طول روی هم قرار بگیرند. بعد دو رشته دیگر را عمود بر نوارهای اول روی آن قرار دهید تا به شکل "T" برسید. سپس ۱ قاشق غذاخوری از موادی که مخلوط کرده اید را در مرکز کدو سبز بریزید و انتهای نوارها را به هم نزدیک کنید تا از وسط تا شوند و هر بار از یک طرف کار کنید. در انتها راویولی ها را برگردانید و از طرف درز به سمت پایین در ظرف پخت قرار دهید.
این کار را با باقیمانده کدو سبز و مواد داخل آن تکرار کنید. مارینارا را در اطراف راویولی ها و پنیر موزارلا را روی آن بریزید.
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی که رشته های کدو سبز کمی نرم شوند و پنیر آب شده و روی آن طلایی شود در فر قرار دهید و سپس با باقیمانده ریحان و پارمزان آن را تزیین کنید.