فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلمموی مخصوص آشپزی با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان نیمه آماده پیتزا را روی آن قرار دهید.
سس گوجهفرنگی را روی نان پیتزا بمالید سپس با پشت قاشق آن را صاف کنید. پنیر، بیکن، گوجهفرنگی مینیاتوری زیتون و سیر را روی نان بچینید.
سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا پیتزا بپزد. پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده، روی پیتزا مقداری نمک و فلفل بپاشید. پیتزا را برش بزنید و سرو کنید.
نکته
بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید