سیب زمینی را با زردچوبه در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
کره را در تابه ریخته و هویج را در آن تفت مختصری دهید تا کمی نرم شود. سپس فلفل دلمهای و قارچ را افزوده و خوب تفت دهید تا زمانی که آب قارچ خشک شود و در پایان فلفل، نمک و سیب زمینی و شوید را به سبزیجات اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، مواد آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود.
با چاقو از نزدیک لبه بالای خمیر پیراشکی تا وسط دایره برشهای یک اندازه با فاصلهی یک سانت ایجاد کنید از مواد آماده شده در نیمه پایین و برش نخورده خمیر قرار دهید سپس خمیر را به سمت بالا رول کرده و دو سر ابتدا و انتهای پیراشکی را ( با سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب خوب مخلوط کرده) بهم بچسبانید.
در تابه روغن فراوان ریخته خوب داغ میکنیم و پیراشکیها را سرخ کرده تا طلائی شود. برای گرفتن روغن، پیراشکیهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه میگذاریم.