- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و نیم
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- آب و شکر را به قابلمه متوسط اضافه کنید، شکر را در آب هم بزنید تا حل شود سپس آب را روی حرارت زیاد بجوشانید کورن بری را به آن اضافه کنید.
- مرتباً هم بزنید تا به جوش بیاید، سپس روی حرارت ملایم بجوشانید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید تا قوام مورد نظر حاصل شود.
- حرارت را خاموش کنید، کنار بگذارید و بگذارید خنک شود.
- تا جایی که می توانید پوست پنیر بری را با چاقو جدا کرده و پنیر موزارلا را رنده کنید.
- سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس به ترتیب ۱ فنجان سس کورن بری و موزارلا اضافه کنید و بری را در وسط پیتزا بریزید، سپس نصف فنجان سس کورن بری را روی بری بریزید.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید