- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- برای آماده کردن سس ابتدا مارگارین را در قابلهای بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید، سپس آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که روی آن حباب تشکیل شود. سپس آب گوشت را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را هم بزنید. شیر را به مواد اضافه کرده و بگذارید غلیظ شود و در آخر سس سویا را نیز اضافه کنید. ۱ فنجان از سس را کنار بگذارید و بقیه را با کوفته های از قبل آماده شده مخلوط کنید.
- سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید، سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- ۱ فنجان سس ایکیا، پنیر موزارلا و سپس کوفته ها را که با سس مخلوط کردیم به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه با بپزید.
- پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس آن را برش دهید و به هر برش مربای تمشک اضافه کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید