فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
سینههای مرغ را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلاییرنگ شود.
کلم بروکلی را به همراه قرص عصاره مرغ و فلفل سیاه به تابه بیافزایید و تفت دهید، سپس خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط غلیظی بهدست آید. تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
پنیر موزارلا را به تابه بیافزایید و هم بزنید. با قلمموی مخصوص آشپزی، نان نیمه آماده یوفکا را به مقداری کره آغشته کنید. مقداری از مخلوط مرغ را وسط نانها بریزید و دو طرف نانها را روی یکدیگر برگردانید، رول کنید و آنها را داخل سینی فر بچینید.
سینی را بهمدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و طلاییرنگ شوند. پس از پخت، سینی را از فر خارج و سرو کنید.
نکته
دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای یوفکا خشک نشود.