برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
۳ کاسه آماده کنید. آرد، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، پونه کوهی، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در کاسه شماره ۱ خوب مخلوط کنید. تخم مرغ را در کاسه شماره ۲ بشکنید و کمی آن را هم بزنید و در آخر آرد سوخاری را در کاسه شماره ۳ بریزید.
ابتدا میگو را در کاسه آرد وارد کنید و خوب همه جای آن را با آرد بپوشانید. سپس میگو را در کاسه تخم مرغ وارد کنید و خوب در آن بغلتانید. در نهایت میگو را به آرد سوخاری اضافه کنید و همه قسمت های میگو را با آرد سوخاری بپوشانید. سپس آنها را در سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه بپزید. میگوها را برگردانید و ۵ دقیقه دیگر بپزید و از فر خارج کنید.
سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید. به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و میگوهای سوخاری را به خمیر اضافه کنید.
در آخر پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.