- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ تا ۶ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۳۰ دقیقه
- آشپز رزینا شمس
پرینت
محتویات
دستور پخت
- سینهها را بین دو کیسه نایلون با قسمت صاف گوشتکوب بکوبید تا نازک شود سپس روی هر تکه نمک، فلفل و کمی آویشن پاشیده و لوله کرده و به کمک خلال دندان محکم کنید.
- سپس هر دو طرف آن را سرخ کرده سپس داخل ظرف فر گذاشته از سس پیتزا بریزید و بعد از یک ربع روی هر تکه پنیر پیتزا گذاشته دوباره ۵ دقیقه در فر بگذارید تا آب شود. میتوانید با بروکلی یا لوبیا سبز پخته سرو کنید.
- خلال دندانها را بعد از پخت در بیاورید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید