فر را روی ۱۹۰ درجهی سانتیگراد داغ کنید. وسط هر سینه مرغ را با چاقو ۲ تا ۳ شکاف عقی دهید تا مرغ مغزپخت شود. یک ظرف نسوز را چرب کرده و مرغها را در آن بچینید.
عسل و سس خردل را در یک کاسه مخلوط کرده تو روی مرغها بریزید و روی آن لیمو فلفلی بپاشید.
مرغها را به مدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کاملاً بپزد.
ظرف را از فر خارج کرده و ورقههای ژامبون را روی مرغ بچینید، سپس پنیر را روی آن ریخته و مجدداً ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
غذا موقعی پخته است که ورقههای ژامبون برشته شده و پنیر طلایی شود.