چيكن موزارلا با سس عسل و خردل

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۳۵ دقیقه
  • آماده سازی ۵ دقیقه
  • آشپز نوید ذوالفقار
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد داغ کنید. وسط هر سینه مرغ را با چاقو ۲ تا ۳ شکاف عقی دهید تا مرغ مغزپخت شود. یک ظرف نسوز را چرب کرده و مرغ‌ها را در آن بچینید.
  2. عسل و سس خردل را در یک کاسه مخلوط کرده تو روی مرغ‌ها بریزید و روی آن لیمو فلفلی بپاشید.
  3. مرغ‌ها را به مدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کاملاً بپزد.
  4. ظرف را از فر خارج کرده و ورقه‌های ژامبون را روی مرغ بچینید، سپس پنیر را روی آن ریخته و مجدداً ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  5. غذا موقعی پخته است که ورقه‌های ژامبون برشته شده و پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید