- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت
- آماده سازی
- آشپز نوید ذوالفقار
پرینت
محتویات
دستور پخت
- روغن را در یک تابهی بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید. سیر را ۳۰ ثانیه تفت دهید، سپس گوجهفرنگی، آویشن، جعفری،سرکه و آب کنسرو گوجهفرنگی را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مایه به جوش آید. مدام آن را هم بزنید تا دوسوم آب آن تبخیر شود. (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه) در یک کاسه میگو را نمک و فلفل زده و به مایه اضافه کنید پس از ۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و مایهی میگو را کنار بگذارید تا سرد شود.
- خمیر را کالزونه را ۶ قسمت کرده و هر قسمت را با وردنه به شکل یک دایرهی حدوداً ۱۵ سانتیمتری باز کنید.
- پنیر را ۱۲ قسمت کرده و ۶ قسمت را روی نیمهی پایینی هر یک از خمیرها بریزید سپس یکششم از مایه را روی هر یک از پنیرها ریخته و روی آنها با باقیماندهی پنیر بپوشانید. لبهی خمیر را با آب مرطوب کرده و آنها را روی هم قرار دهید تا به شکل نیمدایره درآید. با چنگال لبهی خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد.
- فر را روی ۲۰۰ درجه داغ کنید کالزونهها را در سینی فر که کف آن را با آرد ذرت یا کاغذ نسوز پوشاندهاید گذاشته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. روغن زیتون را با قلممو روی کالزونهها مالیده و آن را سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید