- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و نیم
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را آب کنید و مدام هم بزنید. آرد را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید سپس خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود، در آخر پنیر چدار، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
- حرارت را کم کنید و تا رسیدن به قوام دلخواه هم بزنید، سپس یک فنجان سس پنیر را برای روی پیتزا کنار بگذارید و از باقیمانده سس پنیر برای آماده کردن ماکارونی پنیری استفاده کنید.
- در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید، سپس ماکارونی ها را به آن اضافه کرده بگذارید به جوش بیاید و ۸-۱۰ دقیقه آن را بپزید. سپس صاف کنید و باقیمانده سس پنیر را به آن ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- موزارلا را رنده کنید و هات داگ ها را به صورت دایره های نازک برش دهید.
- سطح میز را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، به میزان لازم کمی آرد بزنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب سس پنیر، پنیر موزارلا، ماکارونی پنیری و هات داگ را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و آن را برش بزنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید