پیتزا ایتالیایی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. در ابتدا برای تهیه خمیر، آب را در کاسه مناسبی بریزید و مایه خمیر و شکر را رویش بپاشید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل آید.
  2. آنگاه روغن، نمک، آرد و مایه خمیر ور آمده در کاسه بزرگ و مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
  3. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
  4. بعد آن را در کاسه چرب کرده بگذارید، رویش را با سلفون بپوشانید و در حدود یک و نیم تا دو ساعت، در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
  5. بعد از تهیه خمیر، از آن ۲ دایره به قطر ۳۰ سانتی‌متر بسازید.
  6. آن‌گاه خمیر را در قالب چرب کرده پیتزا پهن کنید و پوره گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید.
  7. سپس فلفل دلمه‌اي، پپروني، ژامبون، قارچ، آناناس و زيتون را رويشان بچينيد و مخلوط پنير موزارلا و پنير گودا را روي پيتزا بپاشيد.
  8. حالا پيتزا را به مدت تقريبي، ۲۰-۳۰ دقيقه در فر گرم كرده با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد بپزيد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید