- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- سیر و جعفری را خرد کنید و کنار بگذارید، سپس کره را در تابه بزرگ روی حرارت ملایم ذوب کنید. خامه را اضافه کرده و ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید. سیر و پنیر پارمزان را به مخلوط اضافه و خوب مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید و جعفری را مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- ۱ فنجان از سس آلفرد را کنار بگذارید سپس باقیمانده سس را درون ظرف در دار بریزید.
- مرغ را تکه تکه کنید، تابه چدنی را روی حرارت متوسط گرم کنید سپس روغن و مرغ را به آن اضافه کنید. به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه (یا تا زمانی که داخل آن دیگر صورتی رنگ نباشد) تفت دهید و مرتباً هم بزنید. وقتی مرغ آناده شد، یک چهارم فنجان آب به آن اضافه کنید تا غلظت آن مناسب شود.
- مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و با باقیمانده سس آلفردو با آن مخلوط کنید.
- سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، به میزان لازم کمی آرد بزنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب ۱ فنجان سس آلفردو، ۲ فنجان پنیر موزارلا و ۲ فنجان چیکن آلفردو را به خمیر اضافه کنید و آن را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و سپس آن را برش بزنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید