پیتزا گوشت دودی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. گوشت دودی را آماده کنید و پنیر موزارلا را رنده کنید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و سس خردل، ۱ فنجان گوشت و پنیر را به خمیر اضافه کنید، سپس یک مقدار دیگر از گوشت را بر روی آن اضافه کنید.
  6. پیتزا را در فر با دمای ۵۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
  7. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود. در آخر خیارشور‌ها را بر روی پیتزا قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید