کاپ فیلوی پنیری با پستو

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز ببری
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. نان نیمه آماده یوفکا را به‌صورت مربع‌های کوچک برش بزنید و برای هر کاپ، ۴ ورق استفاده کنید.
  3. شیر و کره را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس نان نیمه آماده را به آن آغشته کنید و روی یکدیگر قرار دهید.
  4. نان ها را داخل کاپ‌ها بگذارید و به‌مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند، سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند.
  5. پنیر خامه‌ای، ماست یونانی، سس پستو، زیتون، گوجه‌فرنگی خشک و پنیر پارمزان را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس مخلوط را داخل کاپ‌ها، روی خمیرهای آماده‌شده بریزید و با برگ ریحان روی آن‌ها را تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه سس پستو

  1. ۴ حبه سیر (بدون‌پوست)، ۵۰ گرم دانه کاج، ۱۳۰ گرم پنیر پارمزان (رنده شده)، ۱۲۰ گرم برگ ریحان (پاک‌شده)، ۱۵۰ میلی‌لیتر روغن‌زیتون، مقداری نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و کاملاً مخلوط کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید