پیتزا کوکتل میتبال

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید سپس در یک کاسه بزرگ گوشت گاو، آرد سوخاری، آب، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. یک ظرف پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید. حدود ۲۵ عدد کوفته درست کنید، به طور مساوی روی ظرف پخت قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید. از اجاق بیرون آورید و کنار بگذارید.
  5. در یک قابلمه بزرگ مربا انگور، سس گوجه فرنگی، شکر قهوه ای، سرکه و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و ۸-۱۲ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید سپس کوفته ها را اضافه کنید و ۵-۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید. با قاشق سوراخ دار کوفته ها را بردارید و بگذارید خنک شوند.
  6. زیر سس کم کنید و بگذارید تا به غلظت دلخواه برسد سپس ۱ فنجان سس را کنار بگذارید و کوفته ها را از وسط نصف کنید.
  7. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و به ترتیب سس، پنیر و مواد را به پنیر اضافه کنید.
  8. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
  9. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و آن را برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید