- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۴۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید سپس در یک کاسه بزرگ گوشت گاو، آرد سوخاری، آب، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. یک ظرف پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید. حدود ۲۵ عدد کوفته درست کنید، به طور مساوی روی ظرف پخت قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید. از اجاق بیرون آورید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه بزرگ مربا انگور، سس گوجه فرنگی، شکر قهوه ای، سرکه و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و ۸-۱۲ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید سپس کوفته ها را اضافه کنید و ۵-۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید. با قاشق سوراخ دار کوفته ها را بردارید و بگذارید خنک شوند.
- زیر سس کم کنید و بگذارید تا به غلظت دلخواه برسد سپس ۱ فنجان سس را کنار بگذارید و کوفته ها را از وسط نصف کنید.
- سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و به ترتیب سس، پنیر و مواد را به پنیر اضافه کنید.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
- پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و آن را برش بزنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید