سیبزمینیها را در ظرفی ریخته و با گوشتکوب دستی بکوبید یا با رنده ریز رنده کنید تا کاملاً پوره شود.
پوره سیبزمینی را در تابهای حاوی کره تفت دهید، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و هم بزنید تا طعمدار شود. پنیر موزارلا را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
پوره سیبزمینی را داخل خمیرهای پیراشکی بریزید و لبههای آن را به یکدیگر بچسبانید. روی پیراشکیها را با آب مرطوب کنید، سپس در ظرفی حاوی آرد گندم بغلتانید و پس از آن به تخممرغ آغشته کنید. آنها را در ظرف حاوی آرد سوخاری بغلتانید، سپس در قابلمهای حاوی روغن داغ فراوان(روغن جوش) سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند. پس از سرخشدن، پیراشکی را از قابلمه روغن خارج کرده و روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود. پیراشکی سوخاری آماده سرو است.
نکته
خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.
بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود.