ابتدا سیب زمینیها را در مقداری روغن سرخ میکنیم. سپس سوسیسها را کمی تفت میدهیم.
پیاز و فلفل دلمهای را تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد . نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.
سوسیس و سیب زمینی و رب را به مواد بالا افزوده , هم میزنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند سپس حرارت را خاموش کرده میگذاریم تا مواد سرد شوند.
یک لایه از خمیر پیراشکی را روی سطح کار گذاشته کمی از مواد آماده شده داخل خمیر پیراشکی ریخته و برای چسبیدن لبهها، دورتادور خمیر را (سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب خوب مخلوط کرده) میزنیم و لبهها را روی هم میآوریم سپس با پهلوی چنگال لبهها را خوب فشار میدهیم تا بههم بچسبد.
در تابه روغن فراوان ریخته خوب داغ میکنیم و پیراشکیها را سرخ کرده تا طلائی شود. برای گرفتن روغن، پیراشکیهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه میگذاریم. برای سرو با سس گوجهفرنگی، گوجهفرنگی حلقهشده و جعفری تزیین میکنیم.