- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۳۵ دقیقه
- آماده سازی ۵ دقیقه
- آشپز نوید ذوالفقار
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را روی ۱۹۰ درجهی سانتیگراد داغ کنید. وسط هر سینه مرغ را با چاقو ۲ تا ۳ شکاف عقی دهید تا مرغ مغزپخت شود. یک ظرف نسوز را چرب کرده و مرغها را در آن بچینید.
- عسل و سس خردل را در یک کاسه مخلوط کرده تو روی مرغها بریزید و روی آن لیمو فلفلی بپاشید.
- مرغها را به مدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کاملاً بپزد.
- ظرف را از فر خارج کرده و ورقههای ژامبون را روی مرغ بچینید، سپس پنیر را روی آن ریخته و مجدداً ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- غذا موقعی پخته است که ورقههای ژامبون برشته شده و پنیر طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید