- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۲۵ دقیقه
- آماده سازی ۴۰ دقیقه
- آشپز ناصر زحمتکش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- کره و روغن را در پیالهای مخلوط کرده و کنار بگذارید. پنیرها و آویشن را در کاسهای مخلوط کرده و کنار بگذارید. ورقهای یوفکا را که مستطیلی بزرگ میباشد از وسط برش بزنید، اکنون ۱۴ ورق نان یوفکا دارید.
- روی سینی فر را چرب کنید، ورقی از نان یوفکا را روی سینی چرب شده قرار دهید، سپس یوفکا را به وسیله برس با مخلوط کره و روغن چرب کرده و یک لایه دیگر را هم روی آن قرار دهید و چرب کنید، سپس ۳ قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی آن بپاشید.
- این کار را ادامه دهید تا ورقهها تمام شود. روی ورق آخر پس از چرب کردن نیمی از باقیمانده پنیر را بپاشید و پیازچه و گوجههای از وسط نصف شده را بریزید و روی گوجههـا نمک پاشیده و باقیمانده پنیر را بپاشید.
- سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیرها ذوب شده و لبهها ترد و برشته شود، در پایان با برگ ریحان تزیین نمایید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید