فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید سپس پاستا و کمی نمک را اضافه کرده و زمانی که نرم شود بجوشانید سپس آبکش کرده، نصف فنجان از آب پاستا را کنار گزاشته و پاستا را نیز در ظرفی مناسب کنار بگذارید.
روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت چرخ کرده و پیاز را اضافه و با چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل مزه دار کنید. گوشت را با پشت قاشق از هم جدا کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
سیر را به تابه اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا مخلوط گوشت معطر شود. مارینارا و ریحان را نیز به تابه اضافه کرده و هم بزنید سپس آن را روی پاستا در ظرف پخت بریزید. کمی از آب پاستا ذخیره شده را به آن اضافه کرده تا سس براق به نظر برسد.
در آخر پنیر موزارلای رنده شده را روی آن بپاشید و حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.
کاسرول را از فر خارج کرده و با ریحان تازه تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.