- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ تا ۶ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز رزینا شمس
پرینت
محتویات
دستور پخت
- قالب مستطیل ۳۰ × ۴۲ سانت را با اسپری نچسب اسپری کنید سپس کاغذ روغنی انداخته و دوباره اسپری کنید.
- زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید.
- سفیده را با نمک زده تا سفت شود. در ظرف دیگری زرده را با آرد، پنیر پارمزان، اورگانو (آویشن) و فلفل مخلوط کرده و در آخر آهسته سفیده را با آن مخلوط کنید.
- مایه را در قالب ریخته و صاف کنید در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا بپزد و طلایی شود. رولت را روی حوله تمیز یا صفحه سیلیکونی برگردانید و کاغذ را جدا کنید.
- پیاز را ریز خرد کرده در تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس گوشت چرخکرده و سوسیس چرخکرده را اضافه کنید تا طلایی شود کاری را اضافه کنید. در آخر گوجه را اضافه کرده و خاموش کنید.
- نصف از مواد را روی رولت ریخته نصف از پنیر پارمزان بپاشید دوباره مواد گوشتی و پنیر را تکرار کنید لبه املت را شیر مالیده و لوله کرده مخلکم کنید روی رولت شیر مالیده ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود سپس حلقه کرده و سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید