ران مرغ را به تکههای ریز برش بزنید و آن را همراه پیاز، سس خردل، مقداری روغن زیتون، رزماری، سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و زیرو رو کنید، سپس روی ظرف را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملاً مزهدار شود.
فر را روی حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تکههای مرغ را از مواد مرینیت خارج کرده و در تابهای حاوی مقداری روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلاییرنگ شوند، سپس قارچ را به آن بیافزایید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. تابه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. پنیر موزارلا را به آن اضافه کرده و کمی زیر و رو کنید.
مایه آمادهشده را داخل خمیر پیراشکی بریزید و لبههای آن را بهشکل دلخواه فرم دهید.
پیراشکیها را داخل سینی فر بچینید و با قلمموی مخصوص آشپزی زرده تخممرغ را روی آنها رومال کنید. سینی را بهمدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا پیراشکیها بپزند و آماده شوند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج و پیراشکیها را سرو کنید.
نکته
زمان استراحت ما بین آماده سازی و پخت ۳۰ دقیقه می باشد.
خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر در آورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.
۴ قاشق غذاخوری کره بادامزمینی، ۴ قاشق غذاخوری سویاسس، ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید و ۲ قاشق غذاخوری عسل ¼ ق چ پودر فلفل قرمز را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا سس یکدستی بهدست آید.