پیراشکی مرغ و قارچ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ران مرغ را به تکه‌های ریز برش بزنید و آن را همراه پیاز، سس خردل، مقداری روغن زیتون، رزماری، سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و زیرو رو کنید، سپس روی ظرف را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملاً مزه‌دار شود.
  2. فر را روی حرارت ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  3. تکه‌های مرغ را از مواد مرینیت خارج کرده و در تابه‌ای حاوی مقداری روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند، سپس قارچ را به آن بیافزایید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. تابه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. پنیر موزارلا را به آن اضافه کرده و کمی زیر و رو کنید.
  4. مایه آماده‌شده را داخل خمیر‌ پیراشکی بریزید و لبه‌های آن را به‌شکل دلخواه فرم دهید.
  5. پیراشکی‌ها را داخل سینی فر بچینید و با قلم‌موی مخصوص آشپزی زرده تخم‌مرغ را روی آنها رومال کنید. سینی را به‌مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا پیراشکی‌ها بپزند و آماده شوند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج و پیراشکی‌ها را سرو کنید.

نکته

  1. زمان استراحت ما بین آماده سازی و پخت ۳۰ دقیقه می باشد.
  2. خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر در آورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.
  3. ۴ قاشق غذاخوری کره بادام‌زمینی، ۴ قاشق غذاخوری سویاسس، ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید و ۲ قاشق غذاخوری عسل ¼ ق چ پودر فلفل قرمز را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا سس یکدستی به‌دست آید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید