کاپ املت

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. بیکن‌ها را در تابه‌ای حاوی روغن مایع داغ، تفت دهید
  3. تخم‌مرغ، شیر، مقداری نمک و فلفل سیاه را به بیکن بیافزایید و هم بزنید.
  4. از نان یوفکا به صورت مربع‌های ۱۲ سانتی‌متری یکسان برش بزنید و سه لایه روی هم قرار دهید
  5. نان یوفکا را با قلم‌موی مخصوص آشپزی، به مقداری کره آغشته کنید، سپس داخل قالب‌های کوچک فر قرار دهید.
  6. از مخلوط بیکن، داخل قالب‌ها روی خمیر بریزید، سپس پنیر موزارلا را روی آن‌ها پخش کنید. قالب‌ها را به‌مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا پنیر ذوب شود. پس از این مدت، کاپ املت را از فر خارج و سرو کنید.

نکته

  1. دو ساعت قبل از مصرف، بسته نان یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایه‌ها به‌راحتی از هم جدا شوند.
  2. هنگام کار کمی آب روی لایه‌ها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقه‌های نان یوفکا خشک نشود.
  3. بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود و عطر و کش‌آمدن بیشتری داشته باشد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید