- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۳۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا سیب زمینیها را در مقداری روغن سرخ میکنیم. سپس سوسیسها را کمی تفت میدهیم.
- پیاز و فلفل دلمهای را تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد . نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.
- سوسیس و سیب زمینی و رب را به مواد بالا افزوده , هم میزنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند سپس حرارت را خاموش کرده میگذاریم تا مواد سرد شوند.
- یک لایه از خمیر پیراشکی را روی سطح کار گذاشته کمی از مواد آماده شده داخل خمیر پیراشکی ریخته و برای چسبیدن لبهها، دورتادور خمیر را (سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب خوب مخلوط کرده) میزنیم و لبهها را روی هم میآوریم سپس با پهلوی چنگال لبهها را خوب فشار میدهیم تا بههم بچسبد.
- در تابه روغن فراوان ریخته خوب داغ میکنیم و پیراشکیها را سرخ کرده تا طلائی شود. برای گرفتن روغن، پیراشکیهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه میگذاریم. برای سرو با سس گوجهفرنگی، گوجهفرنگی حلقهشده و جعفری تزیین میکنیم.
شاید این غذاها را نیز بپسندید