پوره سیب زمینی، نمک و فلفل و یکی از تخم مرغ های زده شده را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند و کنار بگذارید.
در یک کاسهای جداگانه، بوقلمون خرد شده و پنیر موزارلا رنده شده را با هم مخلوط کنید.
۲ قاشق چایخوری از مخلوط پنیر بوقلمون را بردارید و به شکل توپ های کوچک در آورید.
۲ قاشق غذاخوری از مخلوط تخممرغ و سیب زمینی را بردارید و در کف دستتان پخش کنید، مخلوط پنیر و بوقلمون را که به شکل توپ در آوردید در مرکز آن قرار دهید و مخلوط سیبزمینی را دور توپ پنیر و بوقلمون بپیچید تا یک توپ بزرگتر درست شود.
دومین تخم مرغ هم زده شده را در یک کاسه و آرد سوخاری ها را در ظرفی جداگانه بریزید.
هر کروکت سیب زمینی را به آرامی داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید به صورتی که تمام قسمت های آن از آرد سوخاری پوشیده شود.
در ماهیتابه ای نچسب مقداری روغن بریزید و کروکت ها را به مدت ۶۰ ثانیه داخل آن سرخ کنید و گهگاهی آن را بچرخانید تا تمامی قسمت های آن سرخ شود.
سپس با قاشق سوراخ دار آن ها را از روغن خارج کرده و اجازه دهید روغن اضافی آن گرفته شود.