۲. رشته های کادایف را در ظرفی بریزید و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید، سپس رشته ها را به خوبی با کره مخلوط کنید.
۳. نیمی از رشته های مخلوط با کره را به یک تابه گرد اضافه کرده و سپس با یک لیوان سطح مواد را صاف کنید.
۴. در یک کاسه جداگانه، موزارلا و ریکوتا را با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط پنیر را روی رشته ها در تابه بریزید. در آخر باقی مانده رشته های مخلوط با کره را بر روی پنیرها بریزید و سطح آن را با لیوان صاف کنید.
۵. قالب را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا رشته ها ترد و طلایی شود.
۶. برای آماده کردن شربت، شکر را با پوست و آب لیمو و نصف فنجان آب در قابلمه ای بریزید و بگذارید به جوش بیاید، سپس به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید تا مخلوط به قوام مناسبی برسد.
۷. به محض بیرون آوردن رشته ها از فر، شربت را روی آن بریزید، سپس اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه در تابه استراحت کند و شربت به خوبی به خورد آن برود.
۸. پسته و گلبرگ های گل سرخ خرد شده را روی آن بریزید و آن را برش بزنید.