پیتزا بروکلی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۱ عدد
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۵ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. خمير پيتزا را روى سطح ميز آرد پاشيده به ضخامت ۳ ميلی متر پهن كنيد.
  2. آنگاه خمير را در قالب پيتزا قرار دهيد و رويش را با سس آغشته كنيد.
  3. سپس يک دوم از مخلوط پنيرها را روى سطح خمير بريزيد و به ترتيب بروكلى، زيتون، قارچ، فيله گوساله و فلفل دلمه‌اى را بريزيد.
  4. اينک باقيمانده پنير را روى سطح پيتزا بپاشيد و در فر گرم كرده با دماى ۲۰۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد تا سطح پنير طلايى شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید