- امتیازدهی
- تدارک برای ۱ عدد
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۳۵ دقیقه
- آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- خمير پيتزا را روى سطح ميز آرد پاشيده به ضخامت ۳ ميلی متر پهن كنيد.
- آنگاه خمير را در قالب پيتزا قرار دهيد و رويش را با سس آغشته كنيد.
- سپس يک دوم از مخلوط پنيرها را روى سطح خمير بريزيد و به ترتيب بروكلى، زيتون، قارچ، فيله گوساله و فلفل دلمهاى را بريزيد.
- اينک باقيمانده پنير را روى سطح پيتزا بپاشيد و در فر گرم كرده با دماى ۲۰۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد تا سطح پنير طلايى شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید